Нови подробности около жестокото убийство в Русе разкриват от местната прокуратура,

...
Нови подробности около жестокото убийство в Русе разкриват от местната прокуратура,
Коментари Харесай

Убийците на Ери Пехливанян я накарали да направи нещо ужасно

Нови детайлности към жестокото ликвидиране в Русе разкриват от локалната прокуратура, сподели репортаж на БТВ: 

" Двамата причинители са следили жертвата повече от месец, единият я е причакал с полицейска униформа. Знаели са нейните привички и всекидневието й. Извършили са й мнима инспекция и са взели сумата от 20 000 лв., която са знаели, че е в нея. След това са отишли дружно с нея в дома й, където са взели още към 45 хиляди. За да не ги разпознае, са я умъртвили. Близките й в това време са били на ски. Извършителите са я предиздвикали да се обади и да каже, че е изморена и да не я безпокоят повече въпросната вечер. Следващите два дни никой не е съумял да се свърже с нея и затова фамилията й се е върнало от отмора, с цел да ревизира какво тъкмо се е случило, откакто не са я намерили, са пуснали сигнала до полицията. 

Двамата причинители са решили да извършат съзнателно ликвидиране, с цел да прикрият обира. Това, което по техни думи ги е тормозило, е че жертвата е имала опция да ги види от близко дълготрайно време, в това число и в осветената часто от жилището си, да чуе гласовете им, да види и автомобила, с който е превозена до жилището. За да прикрият тези следи, са решили да я умъртвят. 

Двамата причинители са престъпно проявени, арестувани са с повдигнати обвинявания, мярката им за неотклонение се гледа през днешния ден следобяд. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР